Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1040
Demanam, un cop més, que l'equip de govern es posi a treballar per evitar la imatge de fems i brutor que es repeteix per tot el municipi










 Des de Més per Capdepera hem demanat en reiterades ocasions explicacions a l'equip de Govern en referència a la brutor que hi ha per tot el municipi. Imatges semblants es repeteixen a cada racó del poble i també en zona rústica: contenidors i papereres a vessar, voltants dels contenidors bruts, taques en terra, pintades, mobles abandonats, camins de fora vila i àrees boscoses plens de fems, etc.

Cada cop que hem demanat sobre les actuacions que té previst implementar l'equip de govern per fer front a aquesta situació sempre hem rebut la mateixa resposta: és cupa de l'incivisme. I és evident que l'incivisme és un dels grans problemes que pateix el poble i la societat en general, però el cert és que els nostres governants no poden quedar mans aplegades sense fer res. Ens demanam què es fa com a Ajuntament per revertir aquesta situació. Es fan controls aleatoris? Es posen multes? És té un pla de conscienciació per part de la policia juntament amb els centres educatius i els establiments turístics? Perquè d'incívics no només n'hi ha entre els residents.

Ens demanam si es vigilen i es dona seguiment als punts conflictius del municipi per evitar segons quines postals desagradables que no sortirien a cap fulletó turístic. Hi ha molta feina a fer i s'han de tenir uns objectius clarament definits. Però sembla que l'equip de govern mira cap a una altra banda i dona per perdudes determinades batalles a l'estiu: botellots, excessos, brutor... En concret Cala Rajada s'ha convertit en una destinació de marxa i descontrol durant uns mesos, la qual cosa, com sabem, ve acompanyada d'un grau elevat d'incivisme. I no hi ha cap iniciativa per canviar la situació
.
Després d'anys de queixes per part de Més per Capdepera veim que no s'està actuant per fer que el nostre poble sigui un lloc més agradable on viure, i els ciutadans demanen solucions ja.



Volem que es compleixin els terminis que especifiquen els contractes de recollida de fems i de neteja viària, i si no basten doncs s'han d'augmentar. Demanam també, un cop més, que l'equip de govern demani incloure Cala Rajada en el Decret contra el turisme d'excessos.

 
Per millorar Capdepera fan falta decisions valentes i aquestes de moment només les pot pendre l'equip de govern.

 


Més per Capdepera