Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 1523
Paulí Faba: "Aquestes no són les polítiques que volem per al nostre municipi; que l'equip de govern es posi a fer feina"





- El Partit Popular considera "inadmissible" que Costes sancioni als establiments de la zona del Passeig Marítim per haver caducat l'acord amb l' Ajuntament

- Des del PP lamenten que "el més preocupant és que l' Ajuntament havia cobrat ja les taxes corresponents als negocis, donant-los llicència per a les terrasses

El Partit Popular de Capdepera exigeix solucions al batle per als negocis expedientats per ocupació de terrasses. En aquest sentit, els populars consideren "inadmissible" que Costes sancioni als establiments de la zona del Passeig Marítim per haver caducat l'acord amb l'Ajuntament.

El portaveu del Grup Popular Municipal, Paulí Faba, incideix en que "el més preocupant és que l'Ajuntament havia cobrat ja les taxes corresponents als negocis, donant-los llicència per a les terrasses". "Aquestes no són les polítiques que volem per al nostre municipi; que l'equip de govern es posi a fer feina", afegeix.

Amb tot, des del PP de Capdepera argumenten que "ja ens tenen acostumats a aquestes barbaritats, com amb la concessió a dit de l'obra del Passeig Marítim a l'empresa que li fa la casa al batle o que no haguem tengut escoleta de 0 a 3 anys durant un any; o fins i tot el no poder saber ni quin novembre de quin any serà quan finalment es pavimenti el passeig".


Dilluns, 24 de maig de 2021.


Partit Popular de Capdepera