A hores d’ara tots recodam les dificultats i els esforços de moltes de les empeses del nostre municipi, que des de el confinament i durant els dies de restriccions en temps de la pandèmia. Sobre tot si es tracte de negocis que malgrat les dificultats, van seguir endavant i no escatimaren esforços per col·laborar amb Cap Vermell.




D’entre totes volem recordar Petit Gateau, un petit comerç de menjar i pastisseria al costat de l’església de Cala Rajada, que pocs dies abans de començar el confinament, concretament el 8 de març de 2020, va obrir les seves portes. La data no fou casual, ja que Ana Claudia Carvalho, que és la propietària i impulsora de la idea, va voler obrir el seu establiment el “dia de la dona”, que amb paraules seves “com una mena d’homenatge a totes les dones”.




Segons Ana Claudia, tot el local, els colors, els mobiliari, la decoració,... es va pensar per a posar a l’abast de les dones un lloc on trobar-hi petits detalls o un lloc tranquil de reunió, enfora de la concepció corrent dels bar (de fet no s’hi ven alcohol allà). Allà si pot berenar, menjar unes pastes o simplement fer-hi un cafè, a més de comprar-hi un gran sortit de pastes i bolleria i productes de pà. Manté contacte especial amb el forn de Ca’n Amer de Sant Llorenç, el qual suministra pa, ensaïmades, coques, panades, ... A petit Gateau es poden trobar tot tipus de productes per endur o entregar a domicili, com caixes sorpreses de berenars, especials per a alguna celebració, o per celebrar alguna festivitat concreta, però el producte estrella podríem dir que son els pastissos i també els pastissos personalitzats.



És tanta l’oferta que més val visitar Petit Gateau i comprovar-ho amb una visita, però mentrestant es poden seguir l’actualitat i les novetats al faceboock “Petit Gateau” o a instagram “@petitgateau.pasteles”.




Li desitjam un futur ple d’esperança i alegries.