Des de el PP de Capdepera volem manifestar el nostre mal estar amb la noticia que hem rebut aquests dies, on per motius de tramitació administrativa, s'han tengut que anul·lar l'espectacle piro musical de les Festes de Cala Ratjada.

¿Motiu de tramitació administrativa?, en demanam.

Si, ens comenta seguidament la noticia: "en base al Real Decreto 989/2015 de 30 de octubre, donde dice: deberá presentar la solicitud correspondiente con una antelación mínima de 15 días hábiles respecto a su celebración".

¿Això es el funcionament del nostre excel·lentíssim Ajuntament? ¿La nostra concejala la Sr. Corraliza és la primera vegada que organitza les festes? Per què el decret mencionat és de l'Octubre de 2015, i no, de fa dos dies, ni fa dos mesos.

A n'això, des del nostre partit trobam que és "Pecar de Novata" i deixar les coses per a darrera hora, molt típic d'aquest Govern.

Els focs artificials, com sabem, són un molt bon atractiu per el nostre municipi, ja que es realitzen entorn extraordinari i únic (el Moll), i com sabem, la gent aprofita per sortir, fer poble, sortir a sopar o a fer dues copes; el que beneficia als nostres negocis. Per tant, al haver anul·lat els focs, l'impacte econòmic per als negocis serà negatiu, a més de que la gent no podrà gaudir d'aquest espectacle ¿Així volem celebrar el dia de Sant Roc? Patró de les festes, per si no ho tenen clar.

No només és a l'àrea de les festes, perquè també ens demanam per les altres. Hem de xerrar de l'opacitat amb el Castell?; del retràs administratiu que té l'expedient de l'abocador?, del retràs a l'hora de licitar l'escola d'estiu? O l'escola de música? O les Platges? Deixar-ho tot per a darrera hora és la solució?

Creiem des del nostre Partit que NO, i pensam que els membres del Govern, sòls saben anar de "Sarao" a "Sarao", perquè tenir errades com aquestes; sòls és, per no tenir present les coses importants.

 
Partit Popular de Capdepera