Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2045
ROSSELL I L'ART DE PINTAR

Tot va començar quan vaig rebre una postal de Nadal, vaig quedar fascinat pel seu dibuix i des de llavors vaig decidir que volia dibuixar com Ferrándiz.
Vaig cursar els meus estudis de dibuix, amb la sort de tenir com a professor, al primer espanyol que va contractar la Factoria Disney per col·laborar en les seves pel·lícules d'animació.
En un concurs organitzat per l'editorial anglesa Fleetway Publications, especialitzada en la publicació de novel·les de l'Oest, vaig ser seleccionat entre els finalistes per fer una prova de dibuix; el resultat: "Aquest noi promet però encara està verd".
El meu professor de dibuix abans de marxar als Estats Units, em va dir:
"Rossell, persevera, persevera".
Em vaig presentar a un concurs de dibuix organitzat per la Diputació de Barcelona, ​​en el qual em van concedir la medalla de plata i la meva obra es va exposar al Palau de la Virreina.
Però a la meva vida va arribar el Blues i el Rock and Roll i vaig fer de la música la meva professió, encara que mai deixi això de pintar traços. Vaig dissenyar complements de pell per a botigues de moda, articles de ceràmica comercial, vaig dissenyar pòsters per a grups musicals i artistes, logos per a empreses, etc.

ARTISTES QUE M'HAN INSPIRAT:
Theophile Steinlen.
HENRI MATISSE.
JUAN GRIS.
DALÍ.
MIRÓ.
Mark Rothko.
ANDY WARHOL.
MANOLO VALDÉS.
GUSTAVO.