MÉS adverteix que l’Ajuntament vol eliminar totes les zones verdes del Passeig Marítim i dedicar-les a terrasses de bars i restaurants”



 

 

El projecte que a final de la passada legislatura va enviar l’equip de govern de Capdepera a la Conselleria de Turisme prescindeix de tota la vegetació existent al Passeig Marítim –excepte una petita filera de bardisses– i el seu espai serà ocupat per terrasses amb taules i cadires.

El projecte només va ser consultat i acordat amb els propietaris dels establiments, deixant de banda veïns, associacions i partits de l’oposició; tot plegat, en un exercici de falta de democràcia i transparència com mai s’havia vist al nostre municipi.

El projecte, que compta amb una important ajuda de l’Agència Balear de Turime, depenent de la Conselleria de Turisme, va ser aprovat per aquest organisme la passada legislatura, en mans del PP. Per tant, i com ha pogut saber MÉS per Capdepera, canviar el projecte abans de la seva licitació, faria perdre aquesta ajuda.

Des de MÉS lamentam que el PSOE a Capdepera s’hagi embrancat en una creuada d’eliminació de tota la vegetació urbana existent a les places i passejos de Cala Rajada, i de conversió del nucli urbà en un espai de ciment i asfalt sense cap tipus de personalitat. A MÉS pensam que és necessari conjugar el dret d’ocupació de via pública dels negocis privats amb els drets de ciutadans i vianants de gaudir dels espais urbans, però sembla que darrerament l’únic objectiu de l’Ajuntament és protegir els interessos d’uns pocs, per càlculs electoralistes, en perjudici dels drets de la majoria.

Des de MÉS anunciam que farem tota la pressió i força necessàries per tal que en l’execució de les obres s’hi facin els canvis que evitin aquest disbarat.



MÉS per Capdepera