Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 2556

           

 

         “MÉS per Capdepera ha realitzat
         alguns canvis interns per poder fer
         una oposició combativa i valenta
         a l’acord PSOE-PP





A l’assemblea celebrada aquest passat dilluns, dia 4, es varen acordar una sèrie de canvis a l’organigrama de MÉS per Capdepera per tal d’enfortir el projecte i la tasca d’oposició que s’haurà de dur a terme en els propers quatre anys.
 
D'una banda, Paco Galian substituirà Pere Fuster com a portaveu del grup a l’Ajuntament –tot i que en Pere seguirà com a regidor–,  i de l'altra es crearà un grup de feina integrat per vàries persones, que dirigirà i coordinarà l’agrupació. Aquesta tasca també la venia desenvolupant fins ara en Pere Fuster.

Amb aquests canvis es pretén agilitzar el funcionament intern de MÉS per Capdepera, així com potenciar una manera de fer oposició combativa i il·lusionant. No oblidem que ens trobam davant una legislatura en la qual Capdepera serà governada pel PSOE amb el recolzament extern del PP, un pacte que ha estat promogut i recolzat des de determinats sectors de l’empresariat local mitjançant els coneguts com a “Acords de Canyamel”.

Davant aquesta situació, MÉS per Capdepera es presenta com a l’única alternativa possible per a tots aquells que creuen en institucions governades per la gent i que treballin exclusivament en benefici de la comunitat. En aquest sentit, MÉS farà una oposició valenta, compromesa i sense cap por de denunciar totes aquelles decisions que no tInguin com a beneficiari el conjunt de la població.

 MÉS per Capdepera