Imprimeix
Categoria: Comunicats
Vist: 4269
El Restaurant LA PONDEROSA l'únic que ofereix aquesta deliciosa carn feta a l'estil argentí

Una de les grans tradicions culinàries d’Argentina és el rostit. Cuinar carn de porc, xot o vedella a la brasa es converteix en tota una passió entre els habitants de la pampa, que no deixen passar la oportunitat de reunir-se en grup per degustar grans quantitats de carn a la brasa. Rostir un bon tros de vedella a la graella és gairebé tot un ritual entre els argentins, un ritual que ara es pot fer també alc Restaurant La Ponderosa de Capdepera.

El restaurant LA PONDEROSA és l'únic que ofereix l’oportunitat de menjar carn a quilo feta durant hores i hores a la brasa. Des del xot a l’espasa fins a costellams de vedella, passant per pollastre fumat o porc, tot es començar a rostir des de ben aviat perquè estigui al punt quan arribi l’hora de dinar.

“És important hidratar molt la carn, després fumar-la bé i deixar-la moltes hores al foc”, explica Toni Navarro, propietari del local, qui vol fer una nova proposta gastronòmica al municipi. Totes les carns tenen entre quatre i vuit hores de brasa. El ximixurri va a compte de la casa.

Aquesta proposta de carn és ideal per a grups nombrosos. Si ve un grup nombrós pot fer un àpat amb totes les de la llei per prop de 15 euros, una bona oportunitat pels menjars comunitaris de cap de setmana. De la mateixa manera, la imatge de veure les grans peces de vedella completament obertes sobre la brasa  no passa desapercebuda per tots aquells que s’acosten davant el camp de futbol.











Però tambe LA PONDEROSA, es pot vestir amb les millors gales per a qualsevol tipus de celebració. Des d'allò més elegant a la festa infantil més moguda. Amb un personal simpàtic i atent. I les postres estan assegurades. Què més es pot demanar?