Des del Grup Municipal Popular volem expressar la nostra repulsa i també la total decepció que ens ha produït el decret signat per el Batle de Capdepera, Sr. Fernandez Mallol, destituint l’actual regidor de Turisme i atorgant-li aquesta àrea a la regidora més inexperta i a la vegada a la més negada del seu equip de govern.



 És veritat, almanco es el que demostra en no voler portar la regidoria de Turisme,  que el Sr. Llull es troba cansat i decebut de la seva incapacitat de gestió i que el més senzill és portar l’àrea d’Esports i la de Turisme que la porti un altra.
 
Per tant, ens trobam que la regidoria de Turisme, la més important de l’Ajuntament, ja que el turisme és l’autèntic motor de l’economia local, ha tingut en menys de dos anys tres regidors de l’actual equip de govern i que cadascun és pitjor que el seu antecessor i amb això anam fent malbé la relació amb l’Associació Hotelera i amb tot el sector turístic.
 
Tot i l’actual situació de crisi econòmica dels principals mercats turístics de Capdepera, les empreses del nostre municipi s’esforcen per millorar, i no és acceptable que a canvi d’aquest esforç l’actual govern (UCAP-PSOE) hagi tingut ja tres regidors, començant pel Sr. Biel Torres (qui amb la seva ingenuïtat i inexperiència va ser presa dels seus mateixos companys, els quals no varen tenir cap inconvenient a tirar-lo als lleons); després el seu successor, Albert Llull, qui a part de la seva inexperiència ha sumat la seva prepotència i la seva deixadesa; i ara arribam al súmmum amb l’actual regidora Carmen Riera, a la qual, a part de la seva inexperiència, prepotència i deixadesa, se li ha d’afegir la seva total incompetència per a dirigir qualsevol àrea, per molt petita que sigui, i com a premi se li atorga la més important del consistori.
 
Ens trobam amb un batle lligat de peus i mans pels seus socis de govern, ja que és incapaç de donar l’àrea de Turisme a la persona més preparada o amb més experiència dels membres de l’equip de govern, perquè aquesta regidoria pertanyi a un sol partit, UCAP, i els seus membres decideixen qui és el seu regidor, i també decideixen com actuar i com desautoritzar la màxima autoritat local.
 
I mentrestant, el Sr. Fernández Mallol temperant gaites amb vista a la pròxima legislatura. Queda prou demostrat que els regidors d’UCAP són pura incompetència i insolència. Quin serà el futur més immediat? Ja veurem.
 
Joan Ferrer