Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 635
En referència a l’ampliació de la concessió de 100 hamaques més per la platja de Cala Agulla. Només faltava això!! . Per Lluïsa Calafell.

Cala Agulla. Imatge d'arxiu

 

Soc una veïna de Cala Rajada i estic molt indignada davant l’acord que s’ha pres avui (per dia 29 de desembre de 2023) al ple extraordinari de l’Ajuntament de Capdepera, en referència a l’ampliació de la concessió de 100 hamaques més per la platja de Cala Agulla. Només faltava això !!! Després de les notícies aparegudes a la premsa sobre la saturació de la platja !! Per on han quedat les queixes de MÉS per Capdepera quan no governaven sobre aquest tema? Ara que ja governen, amb coalició amb el PP, que també es soci de la extrema dreta a altres àmbits municipals i autonòmics, han canviat la seva opinió al respecte.  Abans se queixaven precisament de aquest excés i ara què? On s’ha quedat aquesta estima a la conservació d’aquest indret !!


Es que no és el mateix governar amb la dreta que conservar els espais naturals !!! Crec que aquests trànsfugues de MÉS s’ho haurien de fer mirar !!!. Ah!! Per cert!!! No val dir que a Son Moll s’han suprimit!! No te res a veure !! Són dues platges diferents i molt estimades pel poble !!!  Ah!I! També molt saturades, les dues, i ara l’Agulla encara MÉS!!!

Lluïsa Calafell