Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1722


 

Comuniquem en aquestes línies la deixadesa per part dels polítics d'abans i d'ara i als que paguem tots amb els nostres impostos (i no precisament barats) i que no entenen de colors ni de partits polítics, volem una solució JA!

Som molts els que ja ens hem cansat de buscar “Maria per la cuina”.



Avui 09/08/2023 s'ha donat un bon cop o accident (sense gravetat) una noia amb una motocicleta en un dels forats que hi ha a tota la cantonada davant dels Margallons a Font de Sa Cala, això aquesta així des de fa diversos anys anys i que ni un ni altres han volgut arreglar ni solucionar aquesta deixadesa que ens fa vergonya com a veïns de Font de Sa Cala. Què hagués passat si cau malament i es parteix la columna o simplement mor? Després si es prendrien mesures?



Els carrers de Font de Sa Cala i en especial el llarg C/ Ginebró i altres carrers propers, fan pena que estan bruts i descurats, sots, voreres trencades, herbes, branques per terra, graveta, restes de formigó (que es ha caigut al mig de la calçada a causa de les nombroses obres de la zona), esvorancs de més de 30 centimetres, contenidors amb escombraries als voltants, vidres, forats a l'asfalt i sots molt perillosos però sobretot aquestes males herbes que les tallen i ningú les ve a recollir, es deixen allà assecant-se setmanes, i al cap de pocs dies tornen a créixer fins i tot amb més vigor això si tornen a sortir perquè no les ruixen amb algun producte especial de matar les herbes, llavors fan ratlles a l'aigua, francament no s'entén.



Això són els nyaps de "Pepe Otera i Otilio" de tots els que han governat i governen a Capdepera ja que només es mira pels turistes i durant uns mesos, la resta de l'any abandonament total.



Només importa tenir les zones centrals boniques, netes i cada dia passa la màquina i el bufador perquè rellueixi tot bé de cara a la galeria però ni els veïns ni els turistes som ximples, a les zones perifèriques dels carrers principals hi ha el caos a forma de deixadesa d'aquest i els anteriors governs municipals, una autèntica porqueria de municipi.



O sigui als que residim aquí tot o l'any i que paguem impostos a nivell Europeu "que ens bombin", em diuen cada dia els nombrosos sots que hi ha a la nostra zona.



Vostès senyors polítics creuen que hi ha dret a això quant paguem milers d'euros d'IBI, escombraries, impostos diversos, reciclatge, etc etc etc. què hem de fer? Deixem de pagar els impostos fins que es garanteixi una neteja correcta de vies i jardins i sobretot de l'asfalt deteriorat pel sol que més escalfa en els darrers 15 anys o baixaran el sou com a compensació per falta d'aquesta feina que han de fer alguns dels seus departaments que cobren dels nostres diners aportats a les arques municipals.



Ja som molts veïns enfadats (Son Moll, Sa Pedruscada, Font de Sa Cala, Canyamel, és Carregador i tot Capdepera i Cala Ratjada). No mereixem això. Vivim aquí tot l'any i Font de sa Cala i la resta del municipi fa "pena penita pena", teniu jardins municipals que fa anys que no s'arreglen i voreres destrossades per manca de manteniment, i tot ple de brutícia i runes.



Algun dia es produirà un incendi i serà gran com afecte als habitatges propers, temps al temps.



A veure si aquesta vegada i després de diversos escrits a l'ajuntament que no han servit de cap manera aquest diari digital i el seu "efecte Capvermell" ens ajuden de debò perquè passejant es veuen les vergonyes de Font de Sa Cala i la resta del municipi, cada vegada més deixat i derruït (dens més voltes per favor, i treguin proves i conclusions).



Esperem que aquest grup de veïns ho puguem veure arreglat aviat, sinó “tornarem a cantar les quaranta”, però esperem que pensin el que els hem redactat.



Vegeu només unes poques fotos que corroboren tot però, sobretot, no ensopeguin amb molts desperfectes (cosa impossible) o tinguin algun accident per sots de 30 ctm, creiem que no ens mereixem.


Els veïns de Font de Sa Cala