Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1326



La mitja marató del Carme celebrà l’any 2019 la seva 30 edició. Ja feia uns anys que de l’organització s’encarregava el servei municipal d’esports. El 2020, any de la pandèmia, vist que seria impossible organitzar la cursa, es va suspendre (i així ho diu el cartell) i es va fer una original proposta de CURSA A CASA. El 2021 tampoc es va convocar. Per tant, enguany, el 2022 toca convocar la 31 edició. Tant si agrada com si no, algú ha errat i no ha volgut rectificar. Adjunt els cartells de cada convocatòria per demostrar-ho.

Per altra banda, hem vist com EL CARME cau del cartell i es substitueix per CALA RAJADA. Per tant si es renuncia a la tradició de trenta convocatòries seria més just començar una altra vegada per la primera i no embullar.

Tot això no és casual. Més bé intencionat. I el fet és lleig. Molt lleig. Un menyspreu a totes aquelles persones que feren d’aquesta convocatòria una referència a l’atletisme de Mallorca. Una ciutadania activa i compromesa que posaren Capdepera al mapa de l’atletisme balear sense cap altre interès ni benefici que l’estimació per la seva terra.

I, parlant d’estètica: la bella, senzilla i icònica imatge que ens va deixar en Colau Vives per aquesta convocatòria, no la podrien recuperar?

Per tant demanaria als responsables d’aquest caos, orquestrat o no (que cadascú pensi el que vulgui), que rectifiqui. No es pot anar per la vida amb aquest talant.

Gràcies per endavant!

Una antiga voluntària

Dibuix de Colau Vives per a la mitja marató del Carme