Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1862

Els substituiran les següents de la llista de Més per Capdepera: Mireia Flaquer i Margalida Bisquerra

 















 

 

Dimarts, 18 de gener, Pere Fuster i Paco Galian van renunciar com a regidors de l’Ajuntament de Capdepera, en representació de “Més per Capdepera”. Segons han manifestat, aquest relleu estava previst i per donar pas a dues joves al grup municipal de Més.

En Pere Fuster ens ha manifestat que “ Fa 11 anys que som regidor, 8 dels quals com a cap de llista. Crec que és el moment adequat per deixar la política més activa. A Més per Capdepera sempre hem funcionat així, de fet aquests darrers tres anys ja han estat un extra. A l'inici de la legislatura ja n'havíem parlat internament, en el sentit que seria convenient que al llarg d'aquests 4 anys es produís un relleu i donar pas a gent més jove. No acabàvem de trobar el moment, però aprofitant que en Paco també ho tenia decidit, hem donat la passa junts”.

Aquest relleu el troba necessari “La política ha de ser una experiència puntual i crec que 11 anys és temps més que suficient. A més, crec que tant jo com en Paco partim molt tranquils, hi ha un grup de persones darrera, algunes bastant joves, disposades a donar el relleu i a fer feina pel projecte. Gent preparada. I així és com han de funcionar els projectes polítics”.

Pel que fa a les noves regidores, en Pere Fuster comenta que “Na Mireia i na Margalida són persones preparades i valentes. Ho faran molt bé. I a més a mi a en Paco ens tindran al costat per tot el que necessitin. Que deixem de ser regidors no significa ni molt manco que deixem d'estar implicats amb l'agrupació. Finament dir que ens enorgulleix molt que quatre dones acabin la legislatura com a regidores de Més per Capdepera. Són elles les que ara duen el pes de l’agrupació i el duran en el futur immediat”.

Si se segueix els tràmits habituals el proper ple ordinari de dia 3 de febrer serà el seu darrer, i les noves regidores “s’estrenaran” en el ple d’abril.