Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1836
"...em resulta estrany i, si més no, curiós, que els dos actes que es feren al pàrquing de la piscina, no es pogueren fer a la plaça des Sitjar (lloc obert, prou ampli i "segur"), per imposició de l'ajuntament o dels regidors implicats".


Ahir diumenge, vaig assistir al darrer acte (de moment programat) de las "no festes de Sant Bartomeu 2021", dins el marc de la cultura segura, que la Coral S'Alzinar, l'Agrupació Castell de Capdepera i ahir el Centre Cultural Banda de Música, ens han oferit, durant aquest mes d'agost. 

Tots ells com a organitzadors únics, i no l'ajuntament, que demostrà la manca de sensibilització en vers la cultura. Gràcies a tots ells pel coratge de programar els concerts i ballada, en un ambient cultural de seguretat i respecte per la seguretat i les normes.

Però no acaba aquí la cosa, perquè em resulta estrany i, si més no, curiós, que els dos actes que es feren al pàrquing de la piscina, no es pogueren fer a la plaça des Sitjar (lloc obert, prou ampli i "segur"), per imposició de l'ajuntament o dels regidors implicats.

Però encara n'hi ha més, ja que no essent actes programats/organitzats per regidories municipals, allà hi havia el regidor de torn controlant, donant ordres i fins i tot amb el gel hidroalcoholic "per si de cas" (exterior, cadires desinfectades, distancia...), amb l'excusa que és un lloc municipal, i amb l'escorta d'una parella de policia local, que segur no tenien feina per Cala Rajada.

Bé, dit això, que sols es una anècdota, que no desllueix cap dels actes, que foren un autèntic èxit, gràcies a tots i no afluixeu.
 
Cultura segura