Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1974



Hola bon dia, volia fer-vos un matís a raó de la publicació dels fems al pàrquing de Cala Agulla. El que publiqueu o el que diu aquesta senyora no és cert.

El Diumenge a la tarda nit els contenidors estaven totalment plens, a vessar .... si bé és cert, i el col·lectiu caravanista es fa ressò i intentem crear consciència perquè les escombraries no es deixi fora dels contenidors: per salut, per imatge, perquè el vent la escampa, etc ...

En la seva gran majoria el col·lectiu mira per la natura i pel civisme perquè gaudim d'això. Ambient tranquil, sa, nens jugant... La major part de nosaltres no deixem cap residu, és més ens portem moltes vegades el que deixen els altres. Això és una realitat, som conscients l'impacte que es podria generar i vetllem per això.

Com els deia a el principi, aquesta publicació és errònia i els prego la modifiquin perquè flac favor li fa a un col·lectiu que, com dic, en la seva gran majoria som molt respectuosos i cívics.

Nosaltres mateixos si veiem actuacions no adequades som els primers que les recriminem.

Tot i així, ens fem ressò que havia escombraries fora dels contenidors (perquè ja no cabia més dins) i això és inadequat i així es fa saber al col·lectiu.

Però el que publiqueu no és cert ...  si estaven buits els contenidors quan es van fer aquestes fotos, seria perquè va passar el camió i només es va dur el que havia dins i deixà el que estava fora.

Jo estava el cap de setmana i parlo amb propietat. Seguirem vetllant pel bon fer.

Gràcies i una salutació.


S. P.