Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 1665
 Agraïment per la col·laboració en la recollida d’aliments per Càritas Capdepera-Cala Rajada.



Aquest passat cap de setmana juntament amb distintes associacions de Capdepera i Cala Rajada, vàrem posar en marxa una iniciativa per recollir aliments i productes de neteja pels més necessitats dels nostres pobles. Des de què va començar aquesta situació de confinament, des de Càritas hem duplicat la quantitat de famílies a les que assistim setmanalment, i els nostres recursos havien quedat sota mínims. Les nostres Parròquies gestionen aquests recursos a través dels voluntaris i l'assistent social de Càritas Inter parroquial en coordinació amb Creu Roja.

Amb aquestes senzilles paraules voldria agrair-vos de tot cor a tots els qui hi heu participat en aquesta campanya que ha estat tot un èxit, ja siguin les distintes associacions involucrades: al Cap Vermell per la difusió, el col·lectiu “Som solidaris” i als establiments que ens han ofert el seu espai i col·laboració: Spar Can Oliver, Cas Conill, Euro-Supermarket, Spar Can Pep (Capdepera), i els Eroski de Capdepera i Cala Rajada.

I com no agrair tot l’esforç a la nostra assistenta social Cati, al nostre grup de voluntaris de Càritas, que han treballat i han dedicat el seu temps i esforç a fer campanya i a traslladar els aliments fins a la Parròquia. Però sobretot vull agrair a tota la bona gent que de manera anònima ha aportat el seu granet d’arena donant queviures per aquelles persones que no tenen lo necessari per viure del nostre municipi.

Jesús ens va donar un únic manament: “estimau-vos els uns als altres, tal com jo us he estimat”.  Ajudar al germà necessitat és per tant una acció que ens humanitza i ens fa més propers al missatge de Jesús, creant noves realitats dins el nostre món.

De nou, moltíssimes gràcies a tots per la vostra gran generositat, tot i que per desgràcia suposo que així com van les coses, ben prest haurem de tornar a demanar-vos més ajuda, perquè la situació de molta de gent es complicarà i serà necessari el suport de tots per sortir endavant.



Josep R. Ortega Fons,
rector de Capdepera i Cala Rajada.