Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2150
 " Volem agrair de tot cor a “Cap Vermell”  i a tot el seu “staff”  el recolzament en la publicació dels articles de Marce López.".














 

 

Tan sols per a dir que Marce i el seu “Casialgo”  obren un parèntesi... ni Caty ni Joan-Jusán-  continuarem, de moment, amb aquests escrits.  Volem agrair de tot cor a “Cap Vermell”  i a tot el seu “staff”  el recolzament en la publicació dels articles de Marce López.  Tots ells s’enviaven al correu electrònic de Paco Galian Costa que sempre s’ha ocupat de vestir el millor possible els temes. Molt agraït, Paco!

Agrair, així mateix, a la redacció, el que hagin respectat la llengua originària amb la qual foren concebuts els articles.

Resta més gent? Sí, bastants més!  Inclossos els membres de la secció editorial de l’Associació “Cap Vermell”,  amb Miquel Llull al capdavant, que no defalleix insistint en que “Casialgo”  s’hauria de poder  convertir en una publicació més de les que, fins aleshores, ha anat editant l’entitat cultural.  Però, per la nostra part, de moment.. silenci!.

Ens prometérem que mai no faríem una publicació de tot el llibre, si bé vàrem entendre que els toms, que varen ser enquadernats, es troben en bones mans. No tenim cap curolla en publicar-lo tot. De vegades, toca fer un poc de festa quan el personatge encara viu.

També volem tenir present a totes aquelles persones que distragueren, en que sigui no més un petit moment, la seva atenció en conèixer un poc més a Marcelino López Sirer. A elles, el nostre total agraïment!.

Caty Martínez i Joan Sancho “Jusán”
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Ens acomiadem amb les paraules de Marce plasmades en la seva “Oració”:

“__ ¡¡ Déu sigui la vostra guia i us guardi a tots ¡!
Així de sincer i simple us ho dic, perquè, al manco jo, no vaig trobar, en tot el camí, per molt que vaig indagar, cercar  i la meva ment  sucar, altra possibilitat d’explicació o d’expressar el millor desig què el que aquesta  frase conté.”