Segons una guia editada pel Consell de Mallorca









  El Consell de Mallorca ha editat la “Guia dels recursos socioculturals de Mallorca, d’interès especial per a la Gent Gran”, prologada pel vicepresident segon d’aquell organisme i, també, pel director insular de Promoció Sociocultural, amb l’autoria de l’admirada Caterina Gelabert Perelló, desglossant per comarques, poble a poble, les peculiaritats i atractius de cada un d’ells.

Com el lector podrà comprovar a la imatge amb què il·lustram aquest escrit,  respecte a Capdepera, per al present exercici i també per al següent –en el supòsit que a la nova legislatura que s’apropa el Consell tengui al capdavant els mateixos dirigents actuals– les festes patronals seran el 24 d’agost, Sant Bartomeu i el 18 de desembre: Santa Esperança (nova advocació per obra i gràcia del comandament insular).

Afegir que per als prebosts de l’ens amb seu a Ciutat, Canyamel i les Coves han passat a formar part d’Artà , segons resta palès a l’esmentada Guia. Però això ja ho sabiem, o no?  Per a futures publicacions, presumiblement, cala Mesquida i cala Agulla s’inclouran en l’apartat del Parc Natural de Llevant (Artà).

I tots -- sigui a ca’n Creu d’Inca o a na Batlessa -- feliços i contents!.

Idò..., bon profit!

Sig.    GABELLINS DE SOCA-REL I, A MÉS,  DEVOTS DE LA MARE DE DÉU DE L’ESPERANÇA
(Dispensau, estimats lectors, la llargària de la signatura
).