Imprimeix
Categoria: Cartes
Vist: 2604


Vegent que un lector es queixa de l'estat de Cala Provençals, també podem dir el mateix de la resta de l'urbanització coneguda com Sa Font de Sa Cala. Els qui residim i feim feina aquí ja n'estam acostumats.
 
Quan comença l'estiu comença també el tràfic intens a l'Avinguda Canyamel, i puc assegurar que des de la baixada del cementiri tots els vehicles agafen velocitat de creuer per arribar fin al seu destí i es manté per la tornada cap a Capdepera o Cala Rajada. Ara han posat un baden d'asfalt a l'altura de l'inici de la recta que va cap a Na Taconera i avui dematí (13/06/18) en posaven un de goma a l'altura de Na Taconera, lo que fa que la velocitat de creuer s'agafi a partir de l'hotel Na Taconera i, a s'alçada d'es carrer Gatova, qui més que manco vagi prop a 90 km/hora



En el creuer entre carrer Gatova i Av. Canyamel més prest que tard hi haurà un de nou, i esperem que no sigui un infant o un turista o una persona important, perquè a l'ajuntament no l'hi bastarà es poble per córrer i pagar reclamacions. A part de un manteniment integral que necessita s'urbanització, el badens asfaltats haurien d'ésser més nombrosos i en punt estratègics com son els diversos passos de peatons que hi ha fins a l'edifici Espadón, perquè la velocitat sigui l'adequada per poder aturar el vehicle abans d'una desgracia. Lo dit, un dia hi haurà una desgracia, llavors correran.

 
Salutacions,