Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 1090


 

En el nostre municipi hi ha una sèrie de cantonades perilloses.  Es tracta de creuers senyalitzats amb el seva corresponent senyal d’stop, que obliga a aturar els cotxes damunt passos zebra. Un és el creuer de Cala Agulla amb Juan Sebastián Elcano (cantonada del Juva). Alguns lectors ens comenten que, especialment durant l’estiu, els cotxes s’han d’aturar damunt el pas zebra per poder mirar abans de creuar i proposen que en llocs com aquest els passos zebra es retiressin cap a l’interior del carrer, deixant un espai perquè els vehicles puguin cedir el pas i tenir visibilitat.
 

Un exemple del que proposem es troba al creuer del carrer Nereides amb Son Moll ( cantonada del Mosquito) que il·lustrem amb imatges.
 





Queda feta la proposta que pensem milloraria la seguretat vial, però són els tècnics els que veritablement poden valorar el que proposem.
 

Aprofitem que parlem de seguretat vial per recordar la necessitat de repintar els passos zebra i la senyalització horitzontal que des de fa uns anys ha deixat de fer-se regularment en tot el municipi (com es feia abans).