Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 1503




Dos lectors ens han remet imatges de fems escampats al nostres bosc.  Pensem que, pot ser el motiu és diferent, però al cap i a la fi els fems han acabat en terra al mig del bosc.

Les primeres imatges corresponen, segons el nostre lector a bosses de fems deixades ( més aviat penjades d'un pi) al camí de Na Llóbriga. Una acció incívica lamentable que malmet els nostres bosc. A



Aquestes imatges, enviades per uns altres lectors corresponen a les restes d'un "botellot" de la nit del dissabte a la depuradora de Sa Font de Sa Cala. Les fotografies estan fetes el diumenge de bon matí (al capvespre de dissabte no hi eren!). 





Gràcies als nostres lectors per remetre'ns les imatges i la seva informació.

Al facebook de l'Ajuntament també s'ha publicat un abocament aquest cap de setmana, a un indret on fa unes setmanes se va produir un altre. Aquest pic han estat restes d'enderrocs i electrodomèstics vells. Cal recordar que aquests tipus de fems s'han de dur a la deixalleria. Ens recorden, a més, que si "veiem algú realitzant aquests actes s'ha de cridar a la Policia Local".  Dilluns se va fer net l'indret.