Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 1654
Presentaren el seu disc " A boy and a girl"



Divendres, dia 9 d’octubre, el Teatre de Capdepera va acollir l’actuació de Magalí Sare i Sebastià Gris. Una proposta musical  de presentació del seu personalíssim disc “ A boy amb a girl”, que a molts ens sorprengué.  

Primerament na Noemí Dalmau presentà el cicle de concerts que comença i que tindrà noves cites:  el 23 d’octubre (Miguel Victorio Molina, bombardí i piano, al Centre Cap Vermell), el 14 de novembre (Duo Xistra, flauta travessera i i acordió, al Teatre de Capdepera) i dia 6 desembre ( Ferran Albrich, baríton i piano, al Teatre de Capdepera). Aprofità la presentació per comentar que Joventuts musicals disposa d’una nova web, amb tota la informació dels concerts i les activitats de l’associació. 

La veu de la catalana Margalí i la guitarra del mallorquí Sebastià, versionen peces musicals conegudes aportant tota una sèrie efectes i distorsions, creant noves sonoritats i una gran riquesa de matisos. Una aposta arriscada amb un repertori que acull cançons clàssiques, temes tradicionals i cançons pròpies.

El concert arrancà amb “Hotel” de Francis Poulenc i Guillaume Apollinaire i cançons populars mallorquines com “Vou veri vou” (transformada en una tempesta) o “Sa mort de na Margalida”. Amb la versió “A boy and a girl” d’Eric Whitacre, basada en una poesia d’Octavio Paz;  “DaB sie hier gewesen” de Frank Schubert i Friedrich i “Morgen” de Richard Straus i John Henry Mackay van fer una incursió en els clàssics.
 

En una mena de segona part interpretaren cançons pròpies com ara “Chronos”, gravat a casa durant el confinament,  " Venim a aquest món" o “Temps enrere” i algunes versions com “Palabras para Júlia”. 

El projecte nascut al 2016 amb l’objectiu de recuperar cançons de la nostra terra, amb temes jazzístics i músiques del món, creant nous arrenglerament i oferint la seva interpretació particular. 

Un concert d’una gran qualitat tècnica molt interessant, atractiu i sorprenent, ofert per les Joventuts Musicals de Capdepera. Tot un regal.
 

Esperem amb expectació les noves propostes musicals.