Imprimeix
Categoria: Un peu per aquesta foto
Vist: 2448
Mousse de sobrassada amb mel amb essències de tap de cortí i cacao i pipes de girasol.La convocatòria de mostra i degustació de productes gourmet acabà amb les postres, com no podia ser d'altra manera. En aquesta ocasió Toni Navarro ens proposà una mousse de sobrassada que tant serveix d'aperitiu com de postres. És una mossegada exquisida on el tap de cortí li dona una frescor en boca i un contrast amb el cacau amb un resultat espectacular.Com no podia ser d'altra manera, Toni Navarro muntà el plat davant el públic assistent.Evidentment aprofità l'ocasió per presentar les seves delícies clàssiques com el sabayón gelat, el bescuit de figa o el coulan de xocolata. Però també ens mostrà noves i originals propostes amb ametlles com l'amaretina o el gató amb gelat d'ametlles.

Aquestes postres, en diversos formats es poden trobar a molts restaurants de la comarca. No de bades, Toni Navarro és el reboster amb major carta de productes artesans i de qualitat.  
També serveix per comandes a particulars.Un punt i final brillant a una jornada memorable que esperem que hagi generat nous clients.Una vegada més Toni Navarro aconsegueix fer de Capdepera un punt gastronòmic de referència. Enhorabona!