Imprimeix
Categoria: Portalet
Vist: 2698


     Ho està aconseguint. L’equip de govern –no en volem atribuir el mèrit a un sol departament– va prometre que podríem menjar en terra, i arribarà a ser cert. La neteja de la via pública és un dels reptes la millora del qual resulta molt i molt evident.
 






Sí, ens costa molt. Moltíssim. Però ningú es devia pensar que fer un salt qualitatiu important ens sortís e franc. Els més de 400.000 euros més que s’hi abocaran cada any comencen a donar fruits, de manera que, com a mínim, percebem que aquests doblers serveixen per a alguna cosa.


Però, ¿i si miràvem d’atacar l’arrel del problema, ni que fos per fer un gest? Tots sabem que els qui embruten places, carrers i platges són, bàsicament, els turistes, els més joves, que beuen fins que s’aguanten drets i es mouen com si ho fessin dins una soll. Els bàrbars continuen arribant del Nord. ¿No convendria que, en posar peu a l’habitació de l’hotel, es trobassin amb un fulletó amb les normes bàsiques de conducta de la nostra comunitat, i que se’ls fes saber que el seu incompliment comporta sancions importants? ¿I que a més això fos cert?