Menyspreu electoral

A tu, benvolgut lector o lectora t’han menyspreat electoralment. Sí, a tu. El PSOE de Capdepera, Unidas Podemos i El pi-Es grup.
Resulta que dia 14 de maig Cap Vermell envià unes preguntes, a mode d’entrevista, als cinc partits que es presenten a aquestes eleccions, havent parlats amb tots ells. Els demanàvem que responguessin abans de diumenge vespre per, així, nosaltres tenir prou temps per a publicar-les aquesta darrera setmana. Idò els partits en qüestió no contestaren. Els tornàrem enviar un correu dia 22, recordant-los l’enviament. Res. Sols MÉS i PP han contestat i evidentment ho hem publicat. Lamentam i ens sap molt de greu que PSOE, Unidas Podemos i El pi-Es grup no hagin contestat. No per nosaltres, sinó per vosaltres els lectors i lectores d’aquesta revista digital. Vosaltres no mereixeu aquest menyspreu. No mereixeu aquesta supèrbia d’unes persones que es presenten a les eleccions per a ser servidors públics. Quina paradoxa!
Per part nostra, ara i sempre, hem estat oberts a tothom. De fet, hem publicat totes les convocatòries d'actes dels partits polítics perquè sí que ens les han enviades. I, com hem dit, ens ha dolgut molt aquest menyspreu. I volem que ho sapigueu. Que sapigueu quin tipus de governants ens esperen en aquestes tres candidatures: PSOE, Unidas Podemos i El pi-Es grup. 
El cos ens demana pagar-los amb la mateixa moneda. No ho farem, però com a Cap Vermell quedam a l’espera d’oportunes i justificades disculpes.