Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2298
 Els alumnes participants de “L’escola de Música surt al carrer", ofereixen un concert de final de temporada 2010




Amb un concert a la plaça de l’Orient  els alumnes de l’escola de Música de Capdepera, participants del programa “L’escola de Música surt al carrer” s’acomiadaren fins el proper any.



Durant els mesos d’estiu han ofert diversos concerts, setmanals, a Capdepera (plaça de l’Orient) i Cala Rajada (plaça Castellet), alternant agrupacions de violins, bandeta, quintet, rock, combos, xeremies ...



Diumenge dia 5 de setembre tancaren la temporada amb un concert ofert per gairebé tots els músics participants. En acabar les actuacions els regidors Rafel Fernández  i Sebastià Sureda dirigiren unes paraules al públic, tot recordant l’origen d’aquesta iniciativa i agraint als pares la seva implicació i ajuda per a dur a terme aquesta activitat setmanalment. Varen fer una valoració molt positiva i apostaren per la continuïtat de l’experiència.



 Tampoc no faltaren paraules de reconeixement  a professors i a la directora de l’Escola, Elionor Gómez-Quintero, que va rebre un ram de flors de part dels alumnes.



En acabar les famílies havien preparat un sopar pels participants