Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3352
Segons ha pogut saber "Cap Vermell", la Mostra tendrà lloc el diumenge 10 d'octubre
---------
Com en la passada edició, hi haurà concurs de tapes i altres actes paral·lels


 

 

 Segons fons consultades per “Cap Vermell”, la novena edició de la Mostra de la Llampuga tendrà lloc el proper 10 d’octubre. Per tant, i pel que sembla, enguany no hi haurà ensurts ni dubtes, si no es produeix algun entrebanc de darrera hora que ningú espera ni vol.

 

Com l’any passat, des de l’Ajuntament i al voltant de la Mostra, s’organitzaran una sèrie d’actes que ompliran tot el cap de setmana, és a dir, el divendres 8 i el dissabte 9. Actes que, si fa no fa, tendran un format semblant al de l’edició anterior: concurs de tapes, cantada d’havaneres i, a més, el dissabte, una macro paella perquè en pugui sopar tothom que s’hi vulgui apuntar.

 

La novetat principal consistiria en el fet que tot el programa es desenvoluparà en el moll –marc ideal per a aquest esdeveniment–, aprofitant la carpa allà instal·lada, i abandonant la plaça dels Pins, on en el 2009 s’hi oferiren els actes complementaris de la Mostra.

 

Per tant, i segons les mateixes fonts a què hem tengut accés, la cosa sembla molt ben encaminada perquè la IX Mostra de la Llampuga no només sigui una realitat, sinó que esdevengui la més espectacular de totes les que s’han fet fins ara.