Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2454

Molta alegria a la festa de fi de curs de l’Estiu Esportiu

La festa de fi de curs de l’Estiu Esportiu va ser una gran demostració de les habilitats dels nins i nines que hi han participat. Perquè a banda de les coreografies apreses, varen fer figures d’equilibrisme, de gimnàstica i fins i tot percussió corporal.



La festa es va dur a terme al teatre de Capdepera i totes les butaques estaven plenes per veure els fills, els nets i els nebots.



L’acte va començar amb una presentació dels tècnics i monitors del Servei Municipal d’Esports, per part del tècnic Tomeu Pasqual, i la regidora d’Esports, Pilar Gasull. Després, els diferents grups de nins, dividits per edats, varen sortir a l’escenari.



Entre actuació i actuació els nins i nines també varen demostrar la seva vessant més còmica contant acudits, i també es varen passar muntatges fotogràfics de tot l’estiu, com les visites que han rebut els nins, l’acampada o els valors que han après mitjançant l’esport.



En acabar i per sorpresa de tot el públic, els nins i nines varen sortir al mig del carrer i varen convidar els pares i mares a ballar amb ells per celebrar el fi de curs. La Policia Local de Capdepera va tallar el trànsit i la festa va posar fi amb tots els assistents ballant d’imprevist.