Els jocs infantils i el concert de la Bandeta posaren punt i final a les festes

La segona edició de les festes d'aquesta barriada cada vegada més poblada i més cohesionada, va acabar amb dues activitats diametralment oposades però ben rebudes en tots dos casos. Va ser el diumenge, dia 29.

Al matí, jocs per als més petits. Al voltant de 40 nins i nines es concentraren a la platja, on, sota la supervisió dels animadors del Beach Club Font de sa Cala, desenvoluparen tota mena de jocs, cadascun més divertit.



Al capvespre, concretament a les 18 hores, la Bandeta de Música, aquest autèntic viver de músics de Capdepera, oferí un concert a la Residència per a la gent gran, amb assistència dels residents mateixos, però també de nombrós públic que s'hi volgué sumar. L'organització de les festes oferí refrescs i ensaïmada a tots els assistents.



L'equip de festes estava lògicament cansat, especialment per la pallissa del sopar del dissabte. Esperem, però, que d'aquí a l'any que ve hagin pogut descansar i que ens puguin oferir una tercera edició d'unes festes que només en dos anys ja han assolit la participació de tanta gent.