El swing s'apodera del poble



L'anunciada exhibició de lindy hop va tenir lloc a Cala Rajada entre el dissabte 28 i el diumenge 29, per a goig dels mateixos balladors, però també de tots els que s'hi acostaren. Com dèiem a l'anunci de dies enrere, el jazz també es balla, especialment el de l'època del swing, de les grans big bands, i que ara sembla voler-se recuperar.



Els encarregats de fer aquesta demostració foren un grup de membres de l'Associació de Balls de Swing de Barcelona -la BCNSwing-, i la veritat és que ens contagiaren a tots amb uns ritmes i unes formes de ball d'aquells que s'aferren. Lindy-Hop, balboa, xarleston, boogie-woogie o Jump'n'Jive, s'escamparen per la plaça dels Pins i pel Centre Cap Vermell, en les dues ballades, i especialment en la primera (millor hora, evidentment), la participació del públic va ser untusiasta.







I fins ben entrada la nit...





La demostració que el públic s'hi implicà la tenim en aquestes imatges, en què algunes cares ben conegudes es deixaren seduir per una música i un ritme que, 70 anys després, demostren la seva vigència.

Na Maria Vives, Biel Barona, la pregonera Elionor Orpí, o la cap de premsa de l'Ajuntament, Elena Martín, s'hi enganxaren i, ben segur, amb un poc de pràctica serien de les bones.