Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2675


Ample reportatge fotogràfic d'un espectacle de llum i color
---------------------
Imatges del concert de rock

La Nit de Foc és un espectacle sempre agraït des del punt de vista gràfic, i dóna peu a imatges espectaculars. Esperam que tant el vídeo com le3s fotografies que acompanyen aquest reportatge satisfacin les vostres expectatives.

Pel que fa a l'acte en si, la primera valoració que en feim és que va ser prou llarg, no en el recorregut, sinó en la durada de gairebé dues hores. Hi va haver temps per cremar molta pólvora i perquè els assistents poguessin rebre un autèntic bany d'espires. I tot sense que, afortunadament, es registràs cap incident significatiu.

Millor o pitjor que anys passats? Fa de mal dir. Hi ha una cosa certa, i és que la nostra capacitat de sorpresa fa estona que es troba al límit i que poques coses hi ha que ens venguin de nou. Fa molts d'anys que la Nit de Foc fa part de les nostres festes (algú se'n recorda d'aquelles primeres demostracions en el moll, de fa més de 30 anys?), i per tant hi estam tan avesats que facin el que facin, ens sembla d'allò més natural. En tot cas, a nosaltres ens va semblar una manifestació més que digna, tret d'un final de festa una mica fluixet.

Pel que fa a ssistència, hi ha qui ha dit que hi havia menys gent que anys passats. També és mal de valorar, aquest aspecte, però algunes de les nostres fotografies denoten una presència massiva de gent. I en tot cas, ara no vendrà d'una dotzena.

En fi, una Nit de Foc més que, sigui com sigui, ja té un lloc gairebé insubstituïble en el programa de festes.

Gaudiu de les imatges.































   Però tambè hi hagué música, molta música amb grups locls que ofereriren un bon nivell musical i moltes ganes.
El concert començà justa acabar la Nit de Foc amb el grup Mickjagermeisters, que ja ens havien deixat molt bon sabor de boca amb la seva actuació (curta, molt curta) al Morralla Xop Festival pel Carme. No ens defraudaren rock autèntic i un bon posat a l'escenari.



El segon grup en actuar va ser State of emergency  (Abans se'n deien Black raining), una formació de joves musics locals, gairebé tots estudiant de l'escola de música, que dia a dia ho fan millor.A més d'haver assajat de valent per aquesta actuació  donaven l'impressiód e passar-s'ho bé sobre l'escenari. I això és molt important. Les fans s'ho varen agrair



Després de la frescor dels nvoells, Dead men alive va posar la contundència amb una música amb un so elèctric de guitarres i i uns ritmes potents. Molt bé aquests joves   



Pel final quedaven els dos grups més novells. Primer White Crow  va interpretar algunes versions de cançons de grups de rock actuals, amb moltes ganes. Ja despunten formes aquest cinc al·lots.



I la"festa" acabà amb Try again. que també se'n sortiren prou bé amb les seves versions , amb un bon so i una bona veu.
Una altra interessant aposta musical de joves de Capdepera.



Tot i això se'n feren prop de les cinc de la matinada i la plaça ja gairebé estava buida. Només quedaven els incondicionals.
 Per cent, pels noms qui diria que es tracten de grups locals?