L'esplana del moll de Cala Rajada s'omplí amb motiu del sopar solidari i l'exhibició de dansa.









    Un any més l'ONG Voluntaris de Mallorca, de la qual formen aprt un grapat de gabellines, fóu l'encarregada d'organitzar una "pamboliada solidària" en el moll.  El donatiu era de 5 euros i els beneficis  se destinaran a programes dins el propi municipi de Capdepera. Ens informaren que se venguéren 384 tiquets, és a dir prop de dos mil euros de recaptació
   Segon membres de l’ONG els doblers recaptats s’han destinat al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera per ajudar a les famílies més necessitades del municipi. La regidora de Serveis Socials, Margalida Bover, va explicar que els doblers serviran per continuar amb el Banc d’aliments, una iniciativa que cobreix les necessitats bàsiques d’alimentació.








Mentre sopàvem el trio AMANECER actuà ininterrompudament, animant a alguns comensals a fer uns balls.



Devers les 22,30 (com havíem anunciat) l'escola de dansa Stylo de Cala Rajada oferí un variat i entretingut espectacle de dansa. realment les alumnes de na Clauida Suiter ho fan bé, però que molt bé.  Des de les més petitones amb balls senzill, però plens d'espontaneitat i simpatia, fins les més grans amb una notable complexitat i qualitat d'execució. Com cada any oferirern balls amb ritmes moderns alternant amb més clàssics. No cal dir que la'ctuació  agradà força i va ser ovacionada cadascuna de les peces.







En acabar l'actuació, se va fer entrega d'un ram de flors a la directora i ala alumnes  Pep Guillem Picó  (l'únic ballarí de l'escola), que gairebé se despedí ja que el proper curs  començarà els estudis de dansa al conservatori, i a na Maria del Mar Palmer que també deixarà la formació per motius d'estudis. Sens dubte les seves companyes els trobaran a faltar.





Enhorabona a totes