Discreta revetla de Sant Roc



La revetla de Sant Roc no arriba aquallar. Any rere any, aquest acte que altre temps va ser multitudinari, no passa d'una senzilla discreció. L'any 2010 no ha estat menys, i no per manca de dedicació dels grups musicals. Senzillament, la gent no respon, no compareix.

D'entrada, costa un poc fer arrancar els ballarins,  per bé que, cap al final de l'actuació del grup "Mel i Sucre", la "pista" era gairebé plena. Aquest grup oferí un variat repertori de música de ball de sempre: tango, txa-txa-txa, pasdoble..., i ho va fer prou bé, al nostre parer. Amb el canvi de grup, es produí l'escampadissa. Les butaques quedaren buides i la pista desangelada, i només quedaren els "irreductibles" del bar de les festes.



El segon grup suposà un canvi radical del tipus de música. Els "Ves-hi tu" sortiren a l'escenari desfressats i oferiren un repertori de música de grups espanyols dels anys 80 i grans èxits internacionals. També sonaren prou bé però, aleshores, als que escoltaven (i cantaven) les cançons ja els costà més arrancar a ballar.



El que hem dit, una discreta revetla, que passà sense pena ni glòria. Amb tot, hem de dir que els que hi érem ens ho passàrem molt bé, tot recordant cançons de quan érem "més" joves.