Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3148


Èxit absolut de la gimcana més concorreguda de la darrera dècada
 


















Organitzada de nou per Ona Verda, enguany la Gimcana Nocturna 2010 va ser la més concorreguda de la darrera dècada, amb 24 grups participants, gairebé tots de 6 persones, fet que suposà que es doblàs la participació en nombre de persones respecte de les edicions anteriors, amb edats compreses entre 13 i 42 anys, i que entre organització i grups se superassin les 170 persones.

Passades les 22h, a una plaça Castellet  plena a vessar,  es va procedir a presentar tots els grups, alguns dels quals amb coreografies preparades per a l’ocasió, i on podien mostrar el perquè de les seves disfresses i carros. Posterior a la presentació, tots els grups van fer una cursa pel carrer Castellet fins a Ca’n Buti, amb la conseqüent expectació del públic assistent a les activitats de la plaça dels Pins, programades per al mateix dia. A partir d’aquí s’iniciava oficialment la gimcana per a tots els grups participants.



   Tenint en compte que el 2010 és l’Any Mariner, la gimcana es va dedicar a aquest vell ofici i als amics de la Confraria de Pescadors de Cala Rajada. La gimcana va comptar amb 8 controls, punts situats al Passeig Marítim, Club Nàutic i port de Cala Rajada, amb proves tan diverses com pintar llençols murals mariners amb pintura sense mans ni peus, foradar els pedrals de marès per als capcers dels llampuguers d’enguany  de la Confraria (ni més ni manco que 250 pedrals), tirar-se amb tirolina per damunt el moll, cercar claus en una piscina de fang en una prova combinada, inflar i desinflar un pop gegant i nedar conjuntament, fer una coreografia amb les clàssiques cançons de l’estiu, degustar dos menús amb els ulls tapats per a descobrir els ingredients,  i superar un pont de corda per damunt l’aigua.

 Entre control i control, els grups també van haver de superar proves matemàtiques a la plaça dels Pins, comptar elements a coneguts bars nocturns de Cala Rajada o demostrar la seva visita, explicar quins són els patrons d’algunes de les barques de la Confraria i dur 3 nusos mariners diferents,  aparellar personatges “biodiversos” de dins i de fora del municipi, o reconèixer indrets del municipi a partir de fotografies antigues.

Durant tota la gimcana els grups també van haver de construir una xarxa de pesca, prova que entregaven al final de la gimcana i que finalment va fer decantar sobretot les 4 primeres posicions del rànquing.


1r premi: Carreters mallorquins


2n premi: The Vikings


3r premi:  The Choppers 

Superades les 5h de la matinada, es va procedir al recompte i entrega de premis per a tots els participants, tot i que abans els grups van poder recuperar forces a base d’ensaïmades i refrescs.  La classificació final van ser la següent:

CLASSIFICACIÓ FINAL                      PUNTS

CARRETERS MALLORQUINS  76.100
THE VIKINGS    74.550
THE CHOPPERS   74.450
LOS GUIRIS Y EL GITANO  74.300
ROLFMAO  72.950
THE SEX FANTASTIC  69.950
THE FORMKILLERS    69.050
OSUNA POWER APAGAFUEGOS  68.150
WORLD WIDES   67.800
LA BOMBA  67.700
HEY SEXY LADY   66.300
CHIGOINAS   66.050
LA ROJA PARTY  64.450
CA’N PERRO  61.450
MANOS A LA OBRA  59.350
FARAJAUKA  57.600
LAS CHURRETES   55.600
PISCINAMUNICIPALDECAPDEPERA??   53.600
BEE HONEY   53.100
PONLE FRENO  51.450
LOS ACABAOS  47.950

LOS HOMBRES DE NEGRO

 44.000
RACING PEOPLE  37.700
LOS JARDINEROS DEL INFIERNO    8.000

 
Los guiris y el gitano


Rolfmao 


The Sex Fantastics


Osuna Power


La bomba


Hey Sexy Lady


Ca'n Perro


Chigoinas


Bee Honey


Las Churretes

Els guanyadors disfrutaran d'un viatge a Menorca amb l'Inter Illes Express, per gentilesa de l’Ajuntament de Capdepera; els segons, d'una jornada de relax a l'spa de l'Hotel s'Entrador, genitlesa de Serrano Hotels; mentre que els tercers gaudiran d'un sopar a la pizzeria Al Capone a càrrec d’Ona Verda. També hi havia un premi especial per al guanyador de la prova de foradar les pedres de marès, que se’n dugueren els CA’N PERRO, premiats amb 6 entrades i degustacions per a la propera Mostra de la Llampuga, gentilesa de la Confraria de Pescadors.  La resta de grups tots varen ser premiats amb gorres, camisetes i articles de decoració, gentilesa d’Ona Verda i també de la Immobiliària Toñi Ruiz i la tenda Sa Bodega. 

 Des d'Ona Verda volem donar un sentit agraïment a tots els col·laboradors, i sobretot a tots els participants, que amb el seu esforç i ganes de passar-ho bé fan que tot això sigui possible. A tots ells els esperam l’any que vé, per continuar fent de la Gimcana Nocturna una de les activitats importants i concorregudes de les festes.

 

ONA VERDA

(*)Recordam que centenars  de vídeos i fotografies de l’esdeveniment els podreu trobar al Facebook, al perfil Ona Verda.