Dilluns 16, una nit de Sant Roc plena del millor jazz

CARLES BENAVENT QUARTET i ESTHER BOSCH QUARTET
actuaran al moll de Cala Rajada

















Aquí teniu informació del grup que tindrem la gran oportunitat de veure i sentir el dia 16 d’Agost a la Nit de Jazz al moll de Cala Rajada. Juntament amb Benavent Quartet, tindrem també l’actuació de Esther Bosch Quartet que ja la vàrem poder escoltar el passat hivern al Teatre de Capdepera.

A Carles Benavent ja hem tingut el plaer de poder escoltar-lo al moll amb la mítica formació catalana “Pegasus” i enguany tenim una nova oportunitat de poder gaudir d'un dels millors baixistes del món. Una oportunitat única a Mallorca.

 

 La nova proposta de Benavent marca un abans i un després en la seva dilatada carrera. Ens regala una música vitalista i alegre, liderada per la  virtuositat i lirisme del baix, la mescla inconfusible del so flamenc amb aires mediterranis i el càlid so del hang.

 

El disc QUARTET mostra la importància que per a Benavent te el grup en aquest nou projecte, integrat en la seva totalitat per temes inèdits, escrits per al quartet. La banda sona compacte i equilibrada, amb espais per al lluïment individual de cada un dels quatre virtuosos, que serveixen de perfecte  base  a la brillantor del baix de Benavent.


CARLES BENAVENT és un dels músics espanyols de més renom internacional, gràcies en part a les col·laboracions amb artistes de la talla de Paco de Lucía, Chick Corea i Miles Davis i a la seva dilatada carrera com a solista  i col·laborador amb primers noms de la música flamenca espanyola.

Des de la dècada dels 90 fins avui, la dilatada llista de col·laboracions de Carles Benavent inclou  artistes com Don Alias, Alex Acuña, Gil Goldstein, Michael Brecker, Randy Brecker, Pat Metheny, Didier Lockwood, Steve Barrios, i un llarg etcètera. Entre 2004 y 2006 torna a treballar amb Chick Corea, juntament amb Jorge Pardo, Rubem Dantas i Tommy Brechtlein, realitzant gires per Europa y Estats Units amb la banda “Chick Corea & Touchstone”, i enregistrant “The Ultimate Adventure” (2005), en la que també participen Steve Gadd, Vinnie Colaiuta, Hubbert Laws, Airto Moreira, Hossam Ramzy, Tim Garland i “The Touchstone Band”.

 

 

 

 
JORDI BONELL
guitarra

Jordi Bonell és un dels guitarristes espanyols més consagrats, tota una referència en el món del jazz. Amic de Benavent des de la infància i companys en multitud de grups i enregistraments, Bonell ha gravat amb els artistes més importants: Lola Flores, Joan Manuel Serrat, The Suprems, Deni Laine, Ricky Martín, Juan Gabriel, Michel Legrand, Gato Pérez, Dyango, Moncho, Marina Rosell, Santiago Auserón, Miguel Bosé, etc., realitzant gires per tot el món.

 

Sempre proper als àmbits més jazzístics, ha tocat amb Chet Backer, Marc Johnson, Archie Shep, Jim Hall, Larry Willis, Tim Riess, Gary Willis, i amb músics espanylos com Jorge Pardo, Horacio Fumero o Chano Domínguez.

 

 

 

 



RAVID GOLDSCHMIDT
hang

 

Atret per la bellesa del so del HANG, el percussionista israelí Ravid Goldschmidt va abandonar el seu país per dedicar-se a l’ estudi i manufactura d’aquest bell i desconegut instrument melòdic de percussió, fins desenvolupar una tècnica única en la seva interpretació i convertir-se en un autèntic mestre.

 

Afincat a Barcelona des de 2004, realitza concerts i actuacions per tota Europa, havent gravat varis discs com a líder i realitzant col·laboracions musicals amb artistes de reconegut prestigi.

 

Les actuacions de Ravid aconsegueixen crear una atmosfera d’ absoluta bellesa i relaxació que hipnotitza i fascina al públic existent.

 

 

 


ROGER BLÀVIA
bateria i percussió

 

De formació autodidacta, és un dels bateristes més actius del panorama nacional, ha col·laborat amb infinitud d’artistes com Joan Manuel Serrat, Miguel Poveda, Diego Cortés, Manolo Garcia, Duquende, Juan Manuel Cañizares, Ginesa Ortega, María del Mar Bonet, Paul Carrack i un llarg etc.

 

També ha realitzat nombroses gravacions de CDs i bandes sonores per teatre, cine i TV. La Associació de Musics de Jazz i Música Moderna de Catalunya, li va atorgar el Premi al Millor Percussionista de l’any, al 2001 i 2002.