De recaptadors i moters...







Recollim de la web El Mundo Baleares (11/08/2010)
"Uns 40.000 euros procedents dels imposts dels gabellins. Va ser el botí que s'endugué un dels empleats del recaptador oficial del Govern, Gabriel Alzamora, de l'oficina de recaptació d'Imposts de Capdepera en què treballava"
Aquest, en tot cas, seria un afer intern de la Atib -Agència Tributària de les Illes Balears-, segons el mateix mitjà informatiu:
"En aquesta ocasió -sembla que no ha estat la primera substracció a què s'ha enfrontat Alzamora- els familiars del jove que suposadament robà els doblers tragueren cara per ell. Si no hagués estat així, probablement Alzamora hauria d'haver respost amb els seus doblers".
En una altra part de l'article, es recullen aquestews paraules del batle, Josep Gallego:
"Em va venir a veure l'empresa i m'explicaren que no hi havia cap problema amb l'Ajuntament. Insistiren que era un tema intern, de l'empresa, i que a nivell de l'Ajuntament no ens afectaria en absolut, que no canviava la nostra relació".
Idò sort, encara.
--------------------------

En un altre ordre de coses, però també en relació a una notícia apareguda en la premsa diària, vegem-ne els efectes col·laterals en relació al nostre municipi.
dBalears i altres mitjans es feien ressò, el dijous dia 12, d'una batussa que va tenir lloc a la Platja de Palma el dimarts dia 10, entre dues bandes alemanyes de moters, els Àngels de l'Infern i els MC Gremium. Hi hagué fins a 19 detiunguts i un bon grapats de ferits. Idò bé, segons ens ha revelat un lector -gràcies, amic i gràcies a tots els que contribuïu a dinamitzar aquest espai-, entre els implicats hi ha residents a Cala Rajada (cosa que evidentment no esmenta la premsa), i que la "invasió" de moters que hi hagués un cap de setmana del passat hivern va ser organitzat pels MC Gremium, els quals, a més, disposarien d'una seu en un local del carrer de l'Agulla.
Esperem que no se'ls passi pel cap organitzar un d'aquests enfrontaments violents per devers ca nostra.
Però, en fi, no donem idees...


Veure noticia referència a Cap Vermell
http://www.capvermell.org/index.php?option=com_content&view=article&id=5427:cala-rajada-enva-pels-qmoterosq&catid=19:xafarderies&Itemid=36