Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2385
El regidor Mateu Garau agraeix la col·laboració
                 dels empresaris hotelers en el manteniment dels espais públics




El matí del dijous dia 22 ens va deparar la sorpresa que una brigada de jardiners coordinats per l'Associació Hotelera rentassin la cara de la zona verde del Centre Cap Vermell. El membre de l'esmentada associació, Gabriel Gamundí, es trobava a la zona, i ens va manifestar que aquell espai es trobava molt deixat i que donava una mala imatge de Cala Rajada, i que per això havien pres aquesta iniciativa.

Posats en contacte amb el regidor Mateu Garau, aquest ens va exposar les dificultats de pressupost per què travessa el seu departament, però que, això no obstant, per al mateix dijous estava prevista una actuació en la zona ajardinada del carrer de l'Agulla. D'altra banda, també ens va dir que, el mateix dijous, Gabriel Gamundí li havia exposat la possibilitat d'enviar-hi treballadors, cosa a la qual no tan sols no es va negar sinó que va rebre com una mostra de col·laboració, molt necessària en els temps que correm. En aquest sentit, el regidor de Vies i Obres ens ha fet arribar un comunicat en els termes següents:

Com a regidor de Vies i Obres de l’Ajuntament de Capdepera vull agrair la col·laboració efectuada per l’Associació Hotelera en la neteja de la zona verda del centre Cap Vermell. És de tots sabut la situació econòmica que estam travessant i la retallada de despesa que ha hagut d’efectuar l’Ajuntament, afectant, entre d’altres coses, el manteniment d’espais públics.

 

Així mateix, vull aprofitar l’avinentesa per agrair a aquelles associacions i particulars que han col·laborat i col·laboren en el manteniment dels espais públics del municipi.

 

Mateu Garau Flaquer

Regidor de Vies i Obres de l’Ajuntament de Capdepera

Evidentment, des d'aquesta pàgina saludam aquesta iniciativa, tan interessant i, tant de bo no sigui la darrera. Està clar que tots hem de donar una mà, i que l'Associació Hotelera, en aquest sentit, pot constituir un magnífic exemple que animi els particulars a implicar-se en la conservació de tot allò que, precisament perquè és públic, és responsabilitat de tots.