Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2931
Sembla que, després de gairebé nou anys, els jardins de sa Torre Cega tornaran obrir les seves portes el proper 8 d'agost.

A la inauguració, hi podria assistir el rei Joan Carles.












Segons dBalears (14-07-10), els jardins de sa Torre Cega són a punt d'inaugurar els treballs de restauració, que els han de tornar el seu esplendor, després que els temporals de 2001 en fessin malbé bona part i que moltes de les escultures allà de positades patissin greus deteriorament.

L'esmentat rotatiu, diu, al respecte: Ara ja està tot a punt i el proper 8 d'agost es farà una gran inauguració de la restauració de les escultures del jardía de la Torre Cega. Serà un acte social de primer ordre en el qual hi haurà rellevants personalitats del món de la cultura i de la societat. Molt probablement, també hi assistirà el rei Joan Carles.

En no poques ocasions, ens hem queixat, des de "Cap Vermell", de l'aparent expoli que havia patit la col·lecció d'art que Bartomeu March havia creat a Cala Rajada, en favor del palau March de Palma. Si el que es feia era, senzillament, restaurar aquest patrimoni, i ara bona part de la col·lecció torna i, sobretot, si les portes dels jardins de sa Torre Cega s'obren de bell nou a les visites del públic, no podrem menys que felicitar-nos i felicitar la Fundació March. Amb aquesta passa volem creure que no es fa sinó donar resposta la voluntat de Bartomeu March.

De manera que, tot esperant la confirmació d'aquesta gran notícia, ens apressam a espressar a la Fundació Bartomeu March la gran satisfacció que ens produeix aquest fet i que, n'estam segur, és la de tota la gent del nostre poble.








fotografies: www.fundacionbmarch.es