50 nins participaren en el XIII campus de futbol  de Capdepera

   Aquest cap de setmana ha acabat el XIII campus de futbol que es fa a Capdepera. Aquesta edició ha estat organitzada conjuntament entre el Servei Municipal d'Esports i el Club de Futbol Escolar.
   En el campus han participat 50 nins d'entre 5 i 12 anys i a més de passar una setmana molt divertida, han practicat l'esport que més els agrada sortint de l'entrenament diari de tot l'any. 



   Els participants han millorat la seva tècnica de futbol i han aprofitat els consells que els han donat els jugadors convidats, com en Toni Prats i en Juami Gelabert, ambdós ex-jugadors de primera divisió i nascuts a Capdepera.
   A més, també han comptat amb la col·laboració de Rafel Sastre, jugador de primera divisió de l'Sporting de Gijón qui va regalar una camiseta firmada que més tard es va sortejar entre tots els nins.
  En acabar el campus es va celebrar una petita festa on es va entregar un diploma de participació a cada nin, es van donar tres premis; la millor actitud, el major progrés i el guanyador d'un torneig que es va fer dins el campus.
En acabar hi va haver un petit refrigeri pels nins i pels pares i mares que hi havia presents.