Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2062
Aires Gabellins duu el millor folklore al moll



En distintes ocasions ja ens hem ocupat del saber fer i de la solvència del grup Aires Gabellins. Per tant, poques coses podem afegir a una opinió, la nostra, de total admiració cap a aquesta formació que recull, en la seva música i les seves danses, el millor del folklore de la nostra terra. Amb rigor, "Aires Gabellins" posa en escena totes les virtuts, que no són poques, de la tradició d'aquesta terra, en un temps molt donat a posar en relleu manifestacions alienes i a deixar de banda les pròpies.

Però les nostres festes no serien les nostres si el "ball de bot" no hi fes acte de presència. N'esperam la vetllada, perquè sabem que els sonadors i els balladors deixen, en cada actuació, la seva petjada en un camí que ve d'enfora i que pretenen que es pugui transitar en el futur, per molt de temps. Les actuacions dels nostre grups folklòrics, en aquesta cas "Aires Gabellins", ens ajuden a reconèixer les festes com a pròpies, i nosaltres els ho agraïm.

Diguem, per acabar, que aquesta actuació en el marc de les Festes del Carme, va tenir lloc el dilluns dia 12, davant un públic prou nombrós. I que, com sempre, va satisfer tots els presents.