Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2086
Multitudinària revetlla del Carme









   Amb una mica de retràs us feim cinc cèntims de la revetlla del Carme. Us podeu imaginar que la ressaca encara dura, i no us penseu que és ressaca de beure… Ca barret! És cosa de l’edat i que el cos no està per segons quins excessos. Però anem per olivetes, que a ningú li interessen els problemes dels redactors.
   La Comissió de les Festes del Carme  dedica molts d’esforços (humans, econòmics i  de temps) a preparar aquesta vetllada, no debades el marc del moll és incomparable per a escoltar música, ballar, trobar els amics i fer unes copes. I com tots sabeu, la vetllada funciona.



Devers les dotze, mentre actuava “Honey”, ja  hi havia prou gent, però sense embafar. Molta gent asseguda, escoltant, i els més agosarats marcant-se uns passos de ball.



    De mica en mica, s’anà omplint la zona de la barra. Amb l’actuació de “Rodamons”, uns clàssics de les revetles de Mallorca,  l’ambient s'acabà d'escalfar i començà a haver-hi “marxa”. "Rodamons", amb un repertori de ball, extens i variat, oferiren una gran actuació i, un any més, demostraren ser una grans músics, d’una professionalitat indiscutible, i aconseguiren omplir la zona de ball i fer suar el personal.



El següent grup “La Loco-Motora” continuà en la mateixa línia, i amb ells s'arribà al clímax de la festa, quan una autèntica gernació gaudí amb la música d’aquest grup, que sonà molt  i molt bé.



Amb el grup “Vandeshow” es tancà una revetla, quan encara eren molts  els que aguantaven, molt concorreguda i animada.
Ara, amb una mica més de tranquil·litat, les festes continuen, tot esperant el dia gran de la Mare de Déu del Carme