Com cada any, un bon grapat de
        nous "mariners" i "marineres" del poble reberen el seu bateig




Reportatge fotogràfic: Xisco Campins

Els actes de les Festes del Carme se succeeixen, d'any en any, segons un guió més atractiu com més previsible i esperat, gairebé com un ritual. Com ara el dit " bateig de la mar", una sortida en barca per als infants, nins i nines del poble que, en no pocs casos, surten a barquejar per primera vegada a la vida. I qui sap si, d'aquesta primera eixida, en naixerà alguna futura vocació...



El bon temps del dissabte dia 10 va constituir un element favorable que, en aquest cas, encara va fer més atractiva la passejada que els organitzadors van voler que arribàs fins es Llamp. Sortiren els llaüts "Vima", "Hispaniola 2000" i "Nova Princesa", estibats amb una vuitentena d'al·lots, acompanyats de monitors, i costejaren fins arribar al lloc previst. Allà es va prendre el bany reparador, i l'organització, com sempre, va oferir un berenar a aquests nous "mariners".

Tot plegat, un capvespre engrescador, un acte de les festes d'aquells que d'antuvi té assegurada la participació i que, en cada edició, constitueix una experiència gratificant per a tots els que tenen ocasió de fer-ne part.

Aquí en teniu les belles imatges, del company Xisco Campins.