Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 3816

Es Japonès ens du la cuina tradicional japonesa al cor de Capdepera












 

   A Capdepera, concretament a la plaça de l' Orient, ha obert les portes un nou restaurant. El seu nom ja delata el tipus de cuina que oferirà, cuina japonesa tradicional de la mà del seu cuiner Sam.



Diumenge, dia 6 de juny, vàrem assitir a la inauguració i vàrem poder constatar que el local ha quedat sobri i elegant, amb un ampli menjador i una cuina on podem observar la preparació dels plats. Amb motiu de la inauguració, el local s'omplí de gom a gom i, a més de brindar amb una copa de cava, provàrem algunes de les especialitats de la casa, com són distints tipus de shusi, tempures i altres fritures i picades.  Tot molt saborós i ple de matisos, fruit d'una cuina que tot d'una pot semblar extranya al nostre gust, però que val la pena conèixer. De fet, avui està escampada per tot el món i ha creat una legió d'addictes.



    No volem deixar d'agrair l'amabilitat dels amfitrions Abdón Miquel Saurina i Esperança Sureda, dos joves gabellins que han decidit tirar endavant amb aquest engrescador projecte. Com hem dit altres vegades, en èpoques  de crisi com les que vivim avui dia, hem de valorar molt positivament les iniciatives comercials iempresarials d'emprenedors decidits a posar en marxa nous projectes i negocis, com ara aquest nou restaurant. Esperem que els vagi molt bé.

 

  El restaurant es diu Es Japonès i el trobareu a la plaça de l'Orient de Capdepera, lloc que s'ha convertit en el centre gastronòmic de  Capdepera, amb una oferta molt variada.