Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1824

L'Associació Hotelera  presenta a Sevilla, Granada i Ciutat Reial l'oferta turística de FirsSun Mallorca  davant més de 250 agents de viatges i touroperadors







   Continuant  amb la tasca de promoció i diversificació de mercats,  l' Associació Hotelera va assistir dimarts, dimecres i dijous (dies 1, 2 i 3 de juny 2010) als  workshops de presentació de l'oferta turística a Sevilla, Granada i Ciutat Reial, a  un total de 250 agents de viatges i touroperadors espanyols.

   Amb aquesta iniciativa, els agents de viatges i touroperadors espanyols assistiren als workshops i van poder conèixer a través del nostre representant, totes les possibilitats que ofereix el nostre municipi com a destinació turística.

A aquestes presentacions hem exposat tots els atractius que ofereix  el municipi de Capdepera per  als turistes espanyols i hem  animat  tots els agents de viatges presents a impulsar la nostra destinació entre els seus clients.

Al finalitzar  les presentacions   vam  realitzar sorteigs d'estades a diferents establiments   turístics   de   FirstSun Mallorca   entre  els agents de viatges touroperadors  assistents.

Balears va rebre un total de 2'3 mil.lions de turistes espanyols l'any 2009. Dins aquest mercat, Andalussía  va a  supossar més de  300.000 turistes. Hem de destacar que el nacional que arriba a la nostra zona és un mercat caracteritzat  per una alta dependència dels majoristes.


 Associació Hotelera Cales de Cadpepera