Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 1877
La platja de Son Moll

continuada tancada als banys


Aquest matí, el precinte que impedeix l'accés a la mar, a la platja de Son Moll, continuava en el seu lloc, com a senyal d'advertència als possibles banyistes. És a dir, la platja continuada tancada.

D'immediat que es va tenir coneixement de la ruptura d'una canonada que fa arribar les aigües fecals a la depuradora, des d'ABAQUA (l'organisme del Govern que en té la responsabilitat) es posaren en marxa les tasques de reparació. Provisionalment, l'aigua sense depurar es començà a recollir amb camions cisterna, a fi d'evitar que el vessament continuàs arribant al torrent. Segons hem pogut saber, ahir vespre, cap a mitjanit, es donava per resolt el problema, però posteriorment s'hauria tornat a reproduir l'avaria (o part d'aquesta), de manera que, aquest matí (dijous 3), l'aigua bruta continuava arribant a la platja, per bé que en molt menor quantitat que el dimecres.

Sabem que es continua fent feina a escarada per a resoldre aquest greu contratemps, que tant de mal fa a la imatge turística de la zona i que, a més, afecta aigües incloses en una reserva marina. Esperam que avui mateix es pugui donar per solucionat.

Continuarem informant.