El divendres dia 28, l'exbatle Tolo Alzina,  va declarar com a imputat en el cas hotel Son Moll. Segons  sembla, la jutgessa va decidir mantenir la imputació.











Al respecte, recollim de www.europapress.es 

La magistrada del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 2 de Manacor, Martina Mora, manté la imputació de l'exalcalde de Capdepera, Bartomeu Alzina, per un delicte de prevaricació administrativa en no haver ordenat, presumptament, la paralització de les obres de reforma de l' hotel Son Moll que s'estaven duent a terme sense llicència municipal i el ensorrament, el desembre de 2008, va provocar la mort de quatre treballadors.

   
Una suposada infracció penal que portaria aparellada una pena d'inhabilitació especial per a càrrec públic de set a deu anys. La magistrada, segons van informar fonts jurídiques a Europa Press, manté el encausament després que l'ex alcalde, assistit pel lletrat Gaspar Oliver, prestara avui declaració davant la jutge en una peça separada del procediment principal per donar la seva versió d'aquests fets, pels quals també es troben encausats propietaris de les empreses constructores de l'establiment hoteler, el cap de les obres, l'arquitecte i l'aparellador.