...i mentre el Mercat llanguia, el Barça es proclamava campió


Per segona any consecutiu, el FC Barcelona es va proclamar campió de lliga. Va ser el passat diumenge, dia 16, davant el Valladolid, al qual va vèncer per 4-0. Era una victòria més o manco esperada, però així i tot els culés varen contenir l'eufòria fins que es va confirmar que tot estava decidit.

En el nostre cas, la celebració es va concentrar, com sempre, a la font de la rotonda de l'avinguda de Cala Agulla. I si hem de dir la veritat, es va tractar d'una festa no tan concorreguda com en ocasions precedents, sigui perquè els barcelonistes s'estan acostumant a guanyar i no li donen tanta d'importància com en el passat, sigui pel Mercat Medieval que encara no havia conclòs.

Amb tot, un bon grapat d'aficionats de l'equip català es manifestaren ben sonorament, davant l'estupor de molts de turistes que no sabien de què anava la cosa. Vehiceles de tota mena rodaren per devora la font i els més joves no dubtaren de llançar-s'hi. I és que un títol de lliga bé val un capficó.

Enhorabona als barcelonistes per aquesta nova lliga, la vintena. I als madridistes..., idò res, que una altra vegada serà.

I no ens oblidam dels malloquinistes, que varen tenir la mel als llavis fins als darrers segons del partit Almeria-Sevilla i al final es quedaren sense el premi de la Champions. S'ha hagut de conformar amb la classificació per a la Europe League, que no es poca casa. Per tant, enhorabona també.