Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2041
 L'Associació Hotelera Capdepera participà en el WORKSHOP ROMA 2010

10 DE MAIG 2010








Continuant amb les accions de promoció de FirstSun Mallorca,  l’Associació Hotelera va participar dilluns a un workshop a Roma,  organitzat per l’Ibatur, a on vam poder donar a conèixer a  agents i professionals especialitzats en turisme, la infraestructura, oferta i atractius turístics de FirstSun Mallorca.
Malgrat  l’ interès que  els assistents mostraren per  les destinacions d’Eivissa i Formentera des del  començament de les presentacions (el que evidencia que  dels 410.00 turistes que l’any passat arribaren a les Illes, el 60% escolliren Eivissa i Formentera) i,  encara  que aquesta circumstància inicialment ens va rompre les expectatives creades, a mida que s’anava desenvolupant la jornada, també vam tenir  la possibilitat de captar l’atenció dels professionals cap al nostre municipi.  Vam percebre un cert interès en incrementar la presència a Mallorca, pel que respecta als paquets individuals.
Altra observació que trobam interessant,  és l’alternativa  del contacte directe de l’agència amb la destinació final, sortint  d’aquesta manera de la intermediació de les agències receptores, a més de la possibilitat de contactar directament amb la varietat d’establiments que representàrem.
El mercat italià , que fins fa uns anys operava exclusivament els mesos de juliol i agost, està ampliant la temporada a juny i setembre, a més, les possibilitats de vols s’han ampliat els últims anys i els touroperadors organitzen xàrters  amb major freqüència. El que no apreciarem  és un excessiu interès per part dels grans touroperadors en la recerca de noves destinacions.
De l’oferta que presentàrem, destacà l’interès  per les nostres platges  i l’oferta complementària; Les imatges de les platges i els catàlegs que ofereixen excursions a peu i, molt especialment en bicicleta els  va entusiasmar.