Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2026
Dijous de preparatius

Frenètica jornada del dia abans

Els serveis meteorològics anuncien pluges per a aquest divendres,
però bon temps per al dissabte i el diumenge


El dijous previ al Mercat Medieval s'ha convertit en una jornada clau. És el dia del muntatge de les paradetes, d'anades i vingudes, de presses de darrera hora, d'entrada i sortida cosntants de vehicles de transport, de frenètics enllestiments... Tot ha d'estar a punt per a la inauguració oficial del divendres i per poder estar a l'alçada de la que és considerada com la millor fira medieval de Mallorca.



Tant a l'interior del Castell, com en tots els carrers i places habituals, els firaires miraven de deixar-ho tot enllestit. Especialment les places de la Constitució, de can Patilla, des Stijar i de l'Orient registraren un trànsit constant de vehicles i persones que, en no pocs moments, col·lapsaren la circulació. A mitjan dematí, accedir al Castell podia suposar més d'una hora d'espera.



Pero ara ja es pot dir que el Mercat Medieval 2010 es troba en condicions de rebre les primeres visites que, com cada any, seran les dels escolars, el mateix divendres al matí, i de les quals us anirem donant compte.







Els únics dubtes arriben dels serveis meteorològics. S'anuncia un divendres complicat, amb moltes possibilitats de pluja. Però aquest és un aspecte davant el qual poques coses es poden fer. Però que no s'estengui el pànic, perquè sembla que el dissabte, i molt especialment el diumenge, el front fred que s'està apropant ja haurà passat i que els dos grans dies de la fira podran transcórrer sense ensurts. Esperem-ho.