Imprimeix
Categoria: Plaça del sitjar
Vist: 2246


Canvis a la cúpula directiva
de l'IES Capdepera

Llorenç Llop en serà el nou director, substituint Maria Antònia Sancho

En el Col·legi S'Alzinar s'hi manté el mateix equip directiu




Segons ha pogut saber "Cap Vermell", tot i que la notícia encara no s'ha fet oficial, la Comissió Avaluadora de l’Institut de Capdepera ho ha decidit: hi haurà canvis en la cúpula directiva, des que el centre s’inaugurà. Després de tretze anys d’estar-ne al capdavant, Maria Antònia Sancho serà substituïda, ja que l’esmentada Comissió s’ha decantat pel programa presentat per l’equip que encapçala Llorenç Llop. Aquest en serà el nou director, i l’acompanyaran Bartomeu Gili com a secretari, i Jaume Alzamora com a cap d’estudis. Ara tot resta pendent que l’elecció d’aquest nou equip sigui ratificada per la Direcció General de Planificació i Centres de la Conselleria d’Educació, i es formalitzaria a partir del proper dia 1 de juliol.

En tot cas, des de “Cap Vermell” desitjam al nou equip directiu tot l’encert del món en la seva tasca. Però, i sobretot, volem reconèixer públicament tots aquests anys de feina de na Maria Antònia Sancho, que va partir de zero i, en un procés de creixement constant, ha arribat a un present en què l'Institut s'ha convertit en un gran centre educatiu, vertadera referència per als habitants del municipi. Són 13 anys en què, bàsicament, la vida de l'Institut ha transcorregut sense estridències, generant no poques sinergies amb la gent del poble. I tot malgrat la dificultat que representa la gran heteregenoïtat cultural de la població escolar.

D’altra banda, també hi ha hagut eleccions en el Col·legi S’Alzinar, on s’ha apostat per la continuïtat. Per tant, Antònia Massanet seguirà com a directora, acompanyada d’Ani Muñoz com a secretària, i de Coloma Mayol com a cap d’estudis.